The Latest

Uw contract loopt gedurende één jaar. Het wordt op de jaarlijkse vervaldag stilzwijgend verlengd voor opnieuw een jaar, behalve als een van de partijen het contract minstens drie maanden voor de vervaldag van de lopende verzekeringsperiode heeft opgezegd.

Als u in de loop van de verzekeringsperiode uw contract wilt aanvullen met een bijkomende waarborg, geldt deze bijkomende dekking tot en met de jaarlijkse vervaldag van de eerder onderschreven verzekering. Op die manier hebben alle waarborgen dezelfde vervaldatum.

Als uw verzekeringsmaatschappij besluit de voorwaarden of het tarief van de verzekering te wijzigen, dan kan zij dit doen op de volgende jaarlijkse vervaldag. U moet dan wel op de hoogte worden gebracht van de veranderingen. Op die manier hebt u immers ook de gelegenheid om de overeenkomst tijdig op te zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>