The Latest

Doorgaans geldt bij een brand- of woningverzekering als regel: “wat niet uitgesloten wordt, is verzekerd”. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat het van cruciaal belang is de juiste dekking te nemen voor uw huis en bezittingen. De financiële gevolgen bij onvoldoende dekking kunnen immers desastreus zijn. Bij oververzekering betaalt u dan weer meer dan nodig want dan betaalt u voor een vergoeding die u nooit zult krijgen.

Ga na of de basismodule in uw situatie voldoende dekking biedt. Hebt u uw twijfels daarover? Aarzel dan niet om de nodige, bijkomende waarborgen aan te gaan. Om onaangename verrassingen te voorkomen, doet u er bovendien goed aan geregeld een checkup uit te voeren, kwestie van te controleren of u nog voldoende verzekerd bent voor woning en inboedel. U zou ervan versteld staan hoe snel uw dekking niet meer beantwoordt aan uw huidige leef- en woonsituatie. Denk maar aan de flatscreen of de iPhone die u onlangs hebt aangeschaft. Of die nieuwe laptop…. U bent wellicht ‘rijker’ dan u zelf dacht.

Maak de juiste overwegingen om tot de juiste keuze te komen. De beste verzekeringen garanderen een steeds ruimere dekking zonder dat u daarvoor een extra premie hoeft te betalen. Sommige verzekeraars dekken ook bepaalde bijkomende waarborgen zonder daarvoor extra premie te vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>