The Latest

Wie zich met een voertuig in het verkeer begeeft, is binnen de Europese Unie verplicht hiervoor een verzekering af te sluiten. Met deze verzekering willen de lidstaten de slachtoffers van een verkeersongeval (financieel) beschermen. Elk motorrijtuig dat zich op de openbare weg begeeft, moet verzekerd zijn door een BA-autoverzekering.

De ‘groene kaart’ geldt als het verzekeringsbewijs. Zorg er dus voor dat u dit document altijd in het voertuig hebt liggen. Rijden zonder verzekering is strafbaar en wordt ook strafrechtelijk gesanctioneerd. Een goede autoverzekering kan wat gebeurd is, niet terugdraaien; Een goede polis kan echter wel het verschil maken tussen een financiële lijdensweg en een vlotte schadeloosstelling. Een vlotte en snelle uitkering van de schadevergoeding na een schadegeval helpt u letterlijk en figuurlijk makkelijker op weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>