The Latest

Het kan iedereen overkomen. Ook u. Een goede woningverzekering kan uw bezittingen niet terugbrengen en evenmin de morele schade vergoeden. Maar zij kan wel het verschil maken tussen een financiële lijdensweg en een vlotte schadeloosstelling. Een vlotte en snelle uitkering van de schadevergoeding na een schadegeval helpt u om uw leven weer op de rit te krijgen.

Uw huis is ook veel meer dan enkel en alleen een dak boven uw hoofd. Een huis wordt ‘thuis’ door de vertrouwde, gekoesterde spullen waarmee u zich omringd weet. De juwelen van oma zaliger, het schilderij dat u op de rommelmarkt vond, de stoel die u op de veiling kocht, de eerste tekening van uw zoontje; dit alles maakt dat u zich thuis veilig en geborgen voelt. U mag er niet aan denken dat uw dierbare spullen en herinneringen letterlijk en figuurlijk in rook zouden opgegaan of bij een inbraak ontvreemd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>